Szűrés

A(z) ívelt monitor kulcsszót tartalmazó cikkek

Újabb ívelt monitor a Philipstől

2019. január 30. -

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere útjára indította a vadonatúj Philips 499P9H Brilliance 32:9 SuperWide ívelt LCD képernyőt. Ez a díjnyertes 49 hüvelykes (48.8" / 124 cm képátlójú) monitor ellátja a professzionális felhasználókat számos olyan értékes teljesítménynövelő funkcióval, amely hatékonyabbá, termelékenyebbé és élvezetesebbé teszi a munkával töltött minden egyes percet. 

Tovább

Az AOC bemutatja új ívelt AGON monitorját

2018. február 20. -

Az idei Intel Extreme Masters eseményen Katowicében a képernyő specialista AOC bemutatja az eddigi legversenyképesebb gaming monitor felhozatalt, amely valaha részt vett e-sport eseményen. Az AOC több mint 100 000 lelkes látogatónak, Európa legszenvedélyesebb e-sport közönségének mutatja be speciális kiadású ívelt, teljesen fekete AG352UCG6 modelljét.

Tovább

Új Quantum Dot ívelt monitorok érkeznek a Samsungtól

2017. január 4. -

A 2017-es Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show, CES) mutatkozik be az új CH711 Quantum Dot ívelt monitor, mely a Samsung vezető szerepét jelzi a szórakoztató vizuális kijelzők piacán.

Tovább

A Samsung megújítja a felhasználói élményt az IFA 2016 kiállításon

2016. szeptember 3. -

A Samsung Electronics az IFA 2016 mai, berlini sajtókonferenciáján bemutatta új, kifejezetten az európai piacra szánt konyhai berendezéseit, képernyőmegoldásait és otthoni szórakoztatóelektronikai termékeit, szemléltetve ezzel, hogy miként fogalmazza újra a felhasználói élményt.

Tovább